Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Fényképes szakácskönyvek

Mutassa meg kulináris kreativitását egy személyre szabott fényképes szakácskönyvvel. Egyszerűen csak vegye elő kedvenc receptjeit, adjon hozzá egy csipetnyi kreativitást, keverje össze ínycsiklandozó fotókkal, és alkossa meg saját páratlan szakácskönyvét, mely nemcsak ízletes fogásokat, hanem az egyediségét is megmutatja. Miért ne örökítené meg a konyhai varázslatot egy saját fényképes szakácskönyvben? Gyűjtse össze családja legjobb receptjeit, vagy készítsen egy szakácskönyvet meglepetésként egy szeretett személy számára. A CEWE Fotóvilág szoftver segítségével az elkészült könyv nemcsak a konyha ékköve lesz, hanem egy maradandó, szívhez szóló ajándék is. Lépjen be a gasztronómia és a művészet világába, és hozza létre saját gasztronómiai remekművét!

Megszerkesztem

Készítse el saját, személyre szabott szakácskönyvét

Fedezze fel a CEWE Fotóvilág szoftverében rejlő varázslatos lehetőségeket, és készítse el könnyedén a saját, egyedi szakácskönyvét! A könyv méretétől a borítóig és a papírtípusig mindent kiválaszthat. Tegye egyedivé és különlegessé minden lapját. Alkossa meg azt a szakácskönyvet, ami minden konyha büszkesége lesz, és amelyet mindenki csodálni fog. Élvezze a tervezés minden pillanatát, és teremtsen valami maradandót!

Válasszon papírtípust

A matt fotópapír használata elegáns megoldást kínál a tükröződés elkerülésére, így a szöveg könnyebben olvashatóvá válik – ideális a részletes főzési utasításokhoz. Amennyiben strapabíró, könnyen tisztán tartható oldalakra vágyik, válasszon fényes fotópapírt.

Készítsen otthoni főzős videókat!

Fűszerezze szakácskönyvét otthon készült főzős videókkal, amelyek új dimenziót adhatnak szakácskönyvének. Egyszerűen töltse fel otthoni főzőművészetét bemutató videóit a CEWE Fotóvilág szoftverben arra az oldalra, ahol meg szeretné jeleníteni. A videó hozzáadásával automatikusan generálódik egy QR-kód az adott oldalon. Egy okostelefon vagy tablet segítségével a QR-kód beolvasása után azonnal megtekinthetők lesznek az ínycsiklandó receptjeihez kapcsolódó videók, így a könyv olvasói nemcsak olvashatják, hanem láthatják is a varázslatos főzési folyamatot.

Bővítse szakácskönyvét további oldalakkal

Kis méretű fotós szakácskönyveink 98 oldalig bővíthetőek, míg a nagyobb formátumú változatok akár 168 oldalas terjedelmet is elérhetnek. Amennyiben a CEWE segítségével alkotja meg saját szakácskönyvét, garantáltan lesz bőséges hely minden ínycsiklandó ételkölteményének.

Varázslatos receptútmutató saját szakácskönyvének megalkotásához

Akár híres séfektől inspirált receptekről van szó, akár titkos családi ételkölteményekről, minden remek szakácskönyvnek az alapját a finom ételek adják. Kezdje azzal, hogy összegyűjti a kiválasztott recepteket, a hozzájuk tartozó részletes leírásokat, mennyiségeket és az alapanyagokat. Következő lépésben készítsen fotókat konyhaművészetének remekműveiről. Miután minden összeállt, töltse le a CEWE Fotóvilág szoftverünket, és hozza létre saját fényképes szakácskönyvét!

Gyönyörű minták a receptjeihez

Töltse le a sablont, és nyissa meg a CEWE Fotóvilág szoftverben

Útmutató a szakácskönyv tervezősablon használatához

  1. Töltse le a CEWE FOTÓVILÁG szoftvert, és installálja azt a számítógépére.
  2. Válassza ki és töltse le az Önnek tetsző tervezősablont.
  3. Csomagolja ki a letöltött ZIP-fájlt, majd dupla kattintással nyissa meg.
  4. Szabja személyre a sablont saját szövegeivel, fotóival és receptjeivel, vagy használja a sablont az abban található izgalmas receptekkel együtt, és merüljön el az ízletes kulináris világban!

Készítse el fotókönyvét mindössze 5 egyszerű lépésben...

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy professzionális megjelenésű, személyre szabott fotókönyvet hozzon létre.

1. Töltse le rendelőszoftverünket

Töltse le ingyenes, díjnyertes fotókönyvszerkesztőnket, a CEWE Fotóvilág szoftvert.

2. Töltse fel fotóit

Hívja be a szoftverbe fényképeit a számítógépéről, telefonjáról vagy a CEWE myPhotos-ból.

3. Válasszon könyvméretet és stílust

Tekintse meg teljes fotókönyvkínálatunkat, és válassza ki a tökéletes méretet.

4. Tervezés és testreszabás

Testre szabhatja az oldakat, hogy személyes jelleget adjon saját fotókönyvének.

5. Már csak át kell venni

Kinyomtatjuk fotókönyvét és egyenesen az Ön otthonához szállítjuk.

Válassza ki szakácskönyve ideális formátumát

A CEWE Fotóvilág szoftver szépsége abban rejlik, hogy teljesen személyre szabja a szakácskönyve oldalait, így azok tökéletesen megfelelnek az Ön ízlésének és elképzeléseinek. Merítsen ihletet kedvenc receptkönyveiből, vagy válasszon az alábbi elrendezések közül, hogy professzionális, stílusos szakácskönyvet alkothasson.

Egész oldalas vizuális élmény

Válassza ki az aktuális receptjéhez tartozó lenyűgöző képet, és használja azt az egész oldalt kitöltő háttérképként, így az étel maga válik a figyelem középpontjává, amely látványosan egészíti ki a recept szövegét Adjon hozzá stílusos szöveget, hogy igazán elegáns szakácskönyvet alkothasson.

Lépésről lépésre

Alkosson lépésről-lépésre képekkel illusztrált saját szakácskönyvet, amely vizuális útmutatóként szolgál! Ezzel a módszerrel még a bonyolultabb főző- és sütési folyamatok is könnyedén érthetőek és követhetőek lesznek, így minden egyes lépést szemléletesen be tud majd mutatni.

Személyre szabott elrendezés

Alkossa meg egy klasszikus receptkönyv egyedi változatát, amely teljes mértékben az Ön egyéni stílusát tükrözi. Merítsen inspirációt kedvenc szakácskönyvéből, és engedje szabadon kreativitását a személyre szabott szerkesztés során, hogy igazán karakteres és stílusos alkotást hozzon létre.

Még több CEWE FOTÓKÖNYV téma...

Utazási fotókönyv

Örökítse meg életre szóló utazásainak izgalmait CEWE FOTÓKÖNYVBEN. A könyv garantáltan a baráti összejövetelek főszereplője lesz, mesélje el, mutassa meg, merre járt!

Nyaralásról szóló fotókönyv

A nyári emlékek felett öröm nosztalgiázni például a téli, bekuckózós időszakban. Gyakran töltekezünk ezekből az emlékekből. Vigyen színt a hétköznapokba, varázsolja kézzelfoghatóvá a nyarat!

Karácsonyi fotókönyv

Egyedi, könnycsalogató ajándékötlet karácsonyra az ünnepi fotókönyv, ami megdobogtatja szeretteink szívét. Meglepetés, ami egész évben emlékezteti őket arra, mennyire fontosak nekünk.