Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Karácsonyi fotókönyvek

A karácsony az év legvarázslatosabb időszaka, de mit tegyünk az ünnepi időszakban készített fényképekkel? Varázsolja képeit gyönyörű, személyre szabott fotókönyvvé, és élvezze kedvenc karácsonyi emlékeit az év minden napján.

Akár fotókönyvet szeretne készíteni különleges alkalmakra, mint például egy baba első karácsonya, akár egy családi fotókat tartalmazó könyvet szeretne idén ajándékba adni, a CEWE FOTÓKÖNYV tökéletes módja annak, hogy összegyűjtse és megőrizze a legkedvesebb pillanatokat.

Megszerkesztem

Tegye különlegesebbé karácsonyi fotókönyvét

Egy igazán lenyűgöző karácsonyi fotókönyvre vágyik, amelyet évekig kincsként tud őrizni, vagy különleges ajándékkal lepné meg szeretteit? Íme pár profi fotózási és szerkesztési tipp Önnek, amivel garantáltan renghagyó és stílusos fotókönyvet tud készíteni.

Videó hozzáadása

Egy igazán különleges újítás: egyszerűen töltse fel szeretett videóit a CEWE Fotóvilág szoftverbe fotókönyvéhez, és a rendszer generál Önnek egy QR-kódot, amelyet hozzáadhat a kiválasztott oldalakhoz. Olvassa be okostelefonjával, hogy egész évben élvezhesse élő karácsonyi emlékeit videó formában is.

Használja exkluzív fotópapírjainkat

Tegye különlegessé karácsonyi fotókönyvének oldalait, válasszon fotópapírjaink közül. A klasszikus fotópapír mellett, számos matt és fényes fotópapírtípust is megtalál kínálatunkban. Az eredmény minden esetben minőségi és professzionális. A különleges könyvkötési lehetőségeinkenk köszönhetően, akár síkban nyíló lehetőséggel, dupla oldalas tájképpel is színesítheti fotókönyvét.

Készítse nagyra karácsonyi fotókönyvét

Könnyen hozzáadhat további oldalakat karácsonyi fotókönyvéhez. Nagyméretű, fekvő fotókönyveink akár 202 oldalasak is lehetnek, így rengeteg helyet biztosítanak az év legjobb pillanataihoz.

Készítsen egyedi ünnepi fotókönyvet

A könnyen használható CEWE Fotóvilág szoftver célja, hogy egyszerűvé és könnyebbé tegye a karácsonyi fotókönyv készítését. Tele van intelligens funkciókkal, amelyek segítik a képelrendezést, valamint számos használható clipartot, hátteret és sablont is talál a szerkesztésnél, amelyekkel még különlegesebbé teheti fotókönyvét.

Készítse el fotókönyvét mindössze 5 egyszerű lépésben...

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy professzionális megjelenésű, személyre szabott fotókönyvet hozzon létre.

1. Töltse le rendelőszoftverünket

Töltse le ingyenes, díjnyertes fotókönyvszerkesztőnket, a CEWE Fotóvilág szoftvert.

2. Töltse fel fotóit

Hívja be a szoftverbe fényképeit a számítógépéről, telefonjáról vagy a CEWE myPhotos-ból.

3. Válasszon könyvméretet és stílust

Tekintse meg teljes fotókönyvkínálatunkat, és válassza ki a tökéletes méretet.

4. Tervezés és testreszabás

Testre szabhatja az oldakat, hogy személyes jelleget adjon saját fotókönyvének.

5. Már csak át kell venni

Kinyomtatjuk fotókönyvét és egyenesen az Ön otthonához szállítjuk.

Ajándékozzon élményeket karácsonyi fotókönyvvel

Miért ne készíthetne egy ünnepi könyvet a nagyszülőknek a gyerekekkel együtt töltött boldog karácsonyi emlékekről? Válasszon vászon- vagy műbőr borítót, hogy egy csipetnyi luxust adjon ajándékának.

Ha könyvet készít a kicsik örömére – például a baba első karácsonyi fotókönyvét –, válassza a fényes papírunkat, hogy tisztítható, gyermekbarát felületet adjon az oldalaknak. Ha a legjobb ünnepi receptjeit egy fényképes receptkönyvbe szeretné összeállítani, válassza a matt fotópapírt, hogy a szöveg világos és olvasható legyen.

Bármilyen karácsonyi fotókönyvet is szeretne készíteni, CEWE Fotóvilág szoftverünkkel egyszerűen életre keltheti ötleteit.

Legjobb ötleteink karácsonyi fotózáshoz

Ahelyett, hogy minden évben ugyanazokat a fényképeket készítené, miért ne lehetne kreatív a karácsonyi fotózás ebben az ünnepi időszakban? Kövesse ezt a három tippet, és az idei karácsonyi témájú fotóalbuma az eddigi legjobb lesz.

Próbálja ki a bokeh fotózási technikát

A karácsonyi fények, boák és gyertyák tökéletesek a bokeh fotózáshoz, ahol a fényforrások elmosódása a lényeg. Ez a technika az elmosódott fényeket álomszerű, ködös gömbökké alakítja, így a fotó tárgyát varázslatosan kiemelve.

Fényképezzen folyamatos módban

A karácsonyi ajándékok kibontásának különleges pillanatait time-lapse fotózással örökítheti meg. Állítsa be fényképezőgépét, hogy 5 másodpercenként automatikusan készítsen egy képet, majd helyezze le stabil helyre, pédául egy állványra vagy egy biztos felületre. Így a gép rögzítheti az ajándék kicsomagolásának izgalmas pillanatait.

Koncentráljon a részletekre

Tegye különlegessé a fénykép hátterét elmosódó effekttel. Használja a portré módot a fényképezőgépen, vagy válassza ki a lehető legnagyobb rekesznyílást, miközben mindenkit fókuszban tart. Így családja mosolygós arcai lesznek a középpontban!

Hozzon létre egy egyedi ünnepi fotókönyvet

Ha bulit rendez, hogy elköszönjön az előző évtől, és üdvözölje az újat, miért ne állíthatná fel saját DIY fotófülkéjét? Egy házi készítésű fotófülke sokkal szórakoztatóbbá teszi a szilveszteri bulit, sőt, rengeteg fotót ad, hogy emlékezzen az éjszakára.

Mindössze annyit kell tennie, hogy felállít egy kamerát és állványt egy üres szobában vagy sarokban, ad hozzá egy hátteret (egy ezüst vagy csillogó stílusút, ami jól illik az újévi témához), és biztosítson egy doboz kelléket, amellyel vendégei pózolhatnak. Éjfélre már rendkívül mulatságos és ünnepi pillanatokban lesz része az egész csapatnak. Ezekkel a képekkel pedig egy teljes fotókönyvet meg lehetne tölteni!

Hogyan készítsen szuper csoportképeket

A karácsony a tökéletes alkalom arra, hogy családi portrét készítsen a rokonaival és a barátaival. Kövesse legjobb tippjeinket, és készítsen Ön is különleges fényképeket az ünnepekkor.

Gondoljon a helyszínre

Akár a kandalló előtt, akár a karácsonyfa mellett, vagy kint a téli tájban, gondosan válassza ki a fotózási helyszínt. Ha egész évben szeretné élvezni fényképét, optimálisabb, ha semleges, nem ünnepi hátteret választ.

Csak lazán, érezze jól magát

A nyugodt, kötetlen fényképek sokkal jobban tükrözik személyiségét és családját, ezért felejtsék el a formális pózokat, és bátorítson mindenkit a szórakozásra és spontán mozdulatokra. Ezek a természetes, őszinte felvételek tökéletesen megörökítik az ünnepek legszebb pillanatait.

Homályosítsa el a hátteret

Tegye különlegessé elmosódott háttérrel a fotókönyvét. Használja a portré módot a fényképezőgépen, vagy válassza ki az objektív legnagyobb rekesznyílását (F értéket), miközben mindenkit fókuszban tart. Így családja mosolya lesz a középpontban!

Még több CEWE FOTÓKÖNYV téma...

Utazási fotókönyv

Örökítse meg életre szóló utazásainak izgalmait CEWE FOTÓKÖNYVBEN. A könyv garantáltan a baráti összejövetelek főszereplője lesz, mesélje el, mutassa meg, merre járt!

Nyaralásról szóló fotókönyv

A nyári emlékek felett öröm nosztalgiázni például a téli, bekuckózós időszakban. Gyakran töltekezünk ezekből az emlékekből. Vigyen színt a hétköznapokba, varázsolja kézzelfoghatóvá a nyarat!