Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Megelevenedik a vintage életérzés Bogiék esküvői CEWE FOTÓKÖNYVÉBEN – 4 évet várt a leánykérésre az ifjú feleség

Szöveg és fotó: 2Be Comm

Már az első randijukon érezték, ebből életre szóló szerelem is lehet. Boginak mégis négy évet kellett várnia arra, hogy gyűrű kerüljön az ujjára. Amikor már lemondott a leánykérésről, akkor tette fel neki párja Rodoszon a nagy kérdést. Az esküvőre nem sokat kell várni.

Nagyon vágyott esküvőre

Bogi és Balázs nyolc évvel ezelőtt egy véletlennek köszönhetően ismerkedtek meg Siófokon, az első randevúra azonban három évvel később került sor. Bogi az esküvői CEWE FOTÓKÖNYVÜKET lapozgatva meséli szerelmük történetét.
– Azonnal éreztünk valami vibrálást, nem akartunk szétválni már az első randin sem. Annyira kerek volt az életünk, hogy két év után már vágytam egy gyűrűre. Minden szituációban elképzeltem már a leánykérést, láttam magam előtt az esküvőt, és a pillanatot, ahogyan sóhajtozva lapozgatom a nagy napról készült CEWE FOTÓKÖNYVÜNKET. Négy évet vártam a nagy kérdésre, de megérte! Amikor már lemondtam róla, akkor történt meg tavaly nyáron Rodoszon – mesélte Bogi.

Bogi esküvői sablont használt a CEWE Fotóvilág szoftverben Fotó: CEWE

650 fotó kapott helyet a fotókönyvben

Ezután felgyorsultak az események, három hónap alatt megszervezték a lagzit.
–Vízparti, vintage hangulatú menyegzőt álmodtam meg. 50-en voltunk, felejthetetlen buli volt! Ahogyan nézem vissza a fotókönyvben a képeket, megelevenedik előttem az egész nap! Fontos volt számunkra, hogy rengeteg felvétel készüljön, hogy minél több pillanatot tudjunk a fotókönyvbe tenni. Így lett közel 140 oldalas a könyvünk, 650 emlék került bele. A könyvespolcunk legvaskosabb, legkedvesebb darabja lesz! – mosolygott Bogi.

Alig várta az ifjú feleség, hogy megszerkeszthesse saját esküvői CEWE FOTÓKÖNYVÉT Fotó: CEWE

„Könnyű dolgom volt az esküvői sablonokkal”

– Imádtuk a szerkesztés minden pillanatát, annyira jó élmény volt! ¬– lelkendezett Bogi. – Választottam egy esküvői sablont a CEWE Fotóvilág szoftverben, így még egyszerűbb volt a tervezés. Időrendi sorrendben helyeztem el a képeket. Egy-egy oldalon módosítottam azért a sablonon, hogy illeszkedjen a fotóinkhoz. A férjem szereti a fekete-fehér felvételeket, olykor átvette a szerkesztést, ő is készített oldalakat. Lapozzuk, és megelevenedik az esküvőnk! Életünk könyve, alig várjuk, hogy megmutassuk a családnak és a barátoknak, hogy újraéljük együtt azt a csodás napot!

Személyre szabott tokkal tették még élvezetesebbé a látványt Fotó: CEWE