Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Három ajándék áll egymás mellett a faasztalon. Balra egy üveg szívekkel és fotószalaggal, középen egy nagyobb üveg szárított virágokkal és fotókollázzsal, jobbra pedig egy doboz, amiben homok dekoráció és azonnali fotó is található.

Kreatív tippek

Ajándékozzon szeretetet: Díszítse fotóval az üvegbe zárt ajándékutalványt!

Egyszerű ötlet a nagy örömért: Lepje meg szeretteit egy személyes instant fotóval, és ajándékozzon nekik közös perceket – üvegbe csomagolt utalvány formájában.

Egy igazán szeretettel teli ajándékot keres? Ez különösen jól jöhet Valentin-napon! De születésnapokon vagy bármely más ünnepeken is, hiszen a szeretteink imádják a személyes ajándékokat: az együtt töltött időt. Megmutatjuk, hogyan adhat egy kis szeretetet gyorsan és könnyedén egy azonnali fotóval. Mindössze egy üvegre, egy azonnali fotóra és egy megvalósításra váró ötletre van szüksége – ehhez pedig összegyűjtöttünk Önnek néhány inspirációt.

Ajándékutalvány egy romantikus vacsorára

Egy áttetsző üveget lát. A belsejében egy instant fotó van, amelyen egy fiatal pár látható. A képen a következő felirat olvasható: "Utalvány a kedvenc ételedhez".
Szívünkben érezzük a szerelmet – de a hason megy keresztül: Készítsen kupont a különleges közös ebédekre, és élvezzék az együtt töltött időt.
Egyből elvihető fotók nyomtatása azonnali fotókidolgozással

Apró ajándék, hatalmas gesztus: A sűrű mindennapokban fontos, hogy meglepje kedvesét apró ajándékokkal, hogy kifejezze: „Gondolok rád”. Szép gesztus, amivel boldoggá teheti kedvesét, ha például meghívja őt egy romantikus vacsorára. Ehhez csupán egy ajándékutalványt kell készítenie, amit kiegészíthet egy azonnali fotószalaggal. Itt lehetőség van egy kis szöveges üzenetet is elhelyezni a kedvenc képük mellé. Ezután az ajándékot egy üvegbe helyezheti – és az extra adag szeretet érdekében töltse meg kis papírszívekkel is.

Új kalandok a kincsesládában

A képen egy doboz látható dekorációs homokkal és kagylókkal, benne egy fotóval. A képen egy idősebb pár látható.
Több mint ajándék: azonnali fotó egy utazási utalvánnyal és tengeri díszítéssel, egy kis dobozba csomagolva.

Azokat a szerelmeseket, akik több éve egy párt alkotnak, nagyon különleges kötelék fűzi össze. Ha szeretné ezt a szerelmet egy újabb kalanddal gazdagítani, készítsen egy személyes utazási utalványt akár egy tengerparti kirándulásra. Az azonnali fénykép kerettel fő eleme egy korábbi nyaraláson készült fénykép is lehet. Helyezze a fotót egy dobozba, dekorálja egy kis homokkal, néhány fűszállal és más tengeri dekorációval. Kedvese imádni fogja az új egyedi kis kincsesládáját – és a felejthetetlen pillanatokat, amelyek előtt állnak.

Ajándékozzon közös pillanatokat barátjának

Azonnali kollázs képe látható egy áttetsző üvegben: A képen két barátnő fotója, mellette egy kép egy csésze kávéról – és a szöveg: "Utalvány a kedvenc kávézónkba".
Egy kellemes délután a kedvenc kávézójában: Lepje meg legjobb barátját egy kreatív utalvánnyal.

Készítsen egy apró kis meglepetést, hogy megmutassa legjobb barátjának, mennyire fontos Önnek. A legjobb, ha ehhez az ajándékhoz egy keskeny, magas üveget választ. Egy azonnali fotókollázs-on megörökítheti a barátságuk meghatározó pillanatait. Írjon hozzá egy kedves kis üzenetet is: "Utalvány a kedvenc kávézónkba". A személyes utalványt vizuálisan is kiegészítheti, ha az üveget például szárított virágokkal tölti fel a fotó és az utalvány mellett. Egyszerű és csodálatos módja annak, hogy kifejezze szeretetét a legjobb barátjának.

A CEWE csapata jó szórakozást kíván az ajándékozáshoz.

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával