Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Esküvői CEWE FOTÓKÖNYV: így készíti egy designer!

Fotó és szöveg: 2Be Comm

Középiskolai románcból lett életre szóló eskü. Panni és Ákos tíz év együtt töltött idő után gondolták úgy, hogy összekötik az életüket. A természetesség jegyében szervezték meg a nagy napot, majd az esküvői CEWE FOTÓKÖNYVÜKET is. A grafikusként, formatervezőként dolgozó Panni, a kötet minimalista irányát, egyszerű, ám annál különlegesebb megoldásokkal, elrendezésekkel, clipartokkal dobta fel. Alig várta, hogy megszerkessze életük könyvét, amiben nemcsak az esküvőjük napja kapott helyett, hanem a jegyesfotók is.

A jegyesfotózás helyszíne meghatározó, hiszen hatással van az esküvői fotókönyv hangulatára is.

Síkban nyíló esküvői CEWE FOTÓKÖNYV

– Három dologban biztos voltam az esküvői fotókönyvünket illetően – kezdte Panni. – Már jó előre kinéztem az extra matt fotópapírt, amitől még exkluzívabb lesz a fotókönyv, ez a fajta papír ugyanis olyan kemény, hogy szinte már nem is hajlik. A második dolog az volt, hogy síkban nyíló fotókönyv legyen, hogy a csoportképet és a kedvenc fotóinkat át lehessen úsztatni könyv másik oldalára is. Fontos szempont volt a vászonborító, így az esküvői CEWE FOTÓKÖNYV követi a letisztultságot. Arany színű effektlakk felirattal pedig gyönyörűen kiemelkedik a minimalista stílus és az elegancia – mondta el Panni, aki szerint az esküvői fotókönyv készítés remek kikapcsolódás és semmihez sem fogható élmény.

Czikkely Panni imádja, hogy esküvői CEWE FOTÓKÖNYVÉNEK síkban nyíló oldalai vannak, remekül ki lehet használni.

Tippek online fotókönyv készítéshez

Panni a könyvbe szánt fényképeket előre kiválogatta, hogy könnyebb legyen online az esküvői fotókönyv szerkesztése, és időrendbe csoportosította őket.– A CEWE Fotóvilág szoftverben rengeteg ötletes fotókönyv minta, sablon, található. Én sok oldalnál automatikus elrendezést használtam, amit aztán állítgattam kedvem szerint. Dinamikus, változatos oldalakat készítettem, ehhez a képek számán és méretén változtattam oldalanként. Olykor clipartokat is használtam, hogy még inkább albumszerű, kedves összhatást érjek el. Főleg virágokat és ragasztószalag hatású grafikákat helyeztem el. Megdobta az élményt egy-egy háttérkép-módosítás, és a teljes oldalas vagy másik oldalra „átlógós” fotók, melyek a 180 fokos kihajthatóság miatt nagyon hatásosak, el lehet merülni a részletekben! Az online fotókönyv szerkesztés egyszerű, mint az egyszeregy, ráadásul a fotókönyv házhozszállítása is elképesztően gyors volt! – árulta el a grafikus.

Online esküvői fotókönyv készítés: szerkesztheti CEWE FOTÓKÖNYVÉT a www.cewe.hu oldalon, de a CEWE Fotóvilág szoftverben is.

Egyedi fotókönyv, 114 oldal boldogság

Az esküvői CEWE FOTÓKÖNYV több mint egy esküvői fényképalbum. A klasszikus fotóalbumokra ráadásul nagyon kell vigyázni, hiszen kipotyoghatnak belőle a nyomtatott fényképek, a rokonok, barátok pedig gyakran ki is veszik a fotókat a tartókból. Előfordul ilyenkor, hogy rossz helyre kerülnek vissza az emlékek vagy sérülés éri azokat. A CEWE FOTÓKÖNYVEK esetében nem kell tartani attól, hogy eltűnnek a nagy összejövetel alatt a fényképek, ahogyan attól sem, hogy valaki összefogdossa a papír felületét.

A síkban nyíló fotókönyv kinyitásakor az emlékek életre kelnek.

– Annyira exkluzív a saját könyvünket lapozni! Elképesztő, milyen érzelmi állapotba kerülünk, amikor fellapozzuk az esküvői fotókönyvünket! Minden apró pillanatot fel tudunk idézni általa! Lehuppanunk a kanapéra, és újra és újra átéljük a nagy napot a családtagjainkkal és a barátokkal. Fergeteges buli volt, ahogyan a CEWE FOTÓKÖNY könyv lapozgatása is az! Igazi időutazás, 114 oldal töméntelen boldogság és öröm, ami remek egyedi ajándék is saját magunknak!

Letisztult, elegáns vászonborítót választott Panni, aranyszínű effektlakkozással.

Tekintse meg ezt a varázslatos fotókönyvet, melyben egy esküvő felejthetetlen pillanatai elevenednek meg lapozgatás közben.