Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Ajándékozzon CEWE FOTÓKÖNYV iskolai évkönyvet!

Osztályfőnöküknek gyűjtötték össze legszebb emlékeiket a Szent István Gimnázium végzősei

Közeledik a tanév vége, mi pedig segítünk emlékezni. A CEWE FOTÓKÖNYV iskolai évkönyv segítségével a diákok és a pedagógusok újra átélhetik az iskolában együtt töltött csodás éveket, melyek elkísérik őket egy életen át. A Szent István Gimnázium 12. d osztálya úgy döntött, osztályfőnöküket, Bóka Gábort ajándékozzák meg az évkönyvvel.

Gyakran fel fogom lapozni ezt a könyvet

Az élményeket tekintve volt miből mazsolázni, az osztályfőnök pedig csak kapkodta a fejét, tanulói mi mindent sűrítettek bele az elmúlt négy évbe, végül pedig egyedi CEWE FOTÓKÖNYV iskolai évkönyvükbe. - Izgalmas forgatáson vettünk részt, jó volt nézni a gyerekek lelkesedését és a végeredmény is lenyűgöző lett! – kezdte Bóka Gábor, majd folytatta. - Közben az órákra is kellett járni, így nem volt könnyű a koordinálás, a srácok mégis remekül megoldották a feladatot – mondta el az osztályfőnök, majd hozzátette, igazán meghatotta osztálya ötletes ajándéka. Kiemelte, mennyire örül annak, hogy kézzel fogható emléket kapott tőlük. - Tudom, hogy manapság a fotókat elsősorban telefonon szokták nézegetni, de jó lenne, ha életben maradna a fotópapír is. A szüleim fényképészek voltak, nekünk úgymond természetes, hogy a fényképet kézben fogom. Ha a beragasztós album ma már nem is annyira divatos, ez egy korszerűbb változata lehet. Örömmel tapasztaltam a CEWE FOTÓKÖNYV esetében, hogy igényesen van elkészítve. Nem csak iskolai, hanem családi emlékeket is össze lehet gyűjteni ebben a formában. Bibliofil ember vagyok, ráadásul a nosztalgikus fajta, így biztos vagyok benne, hogy gyakran fel fogom lapozni az albumot – tette hozzá az osztályfőnök.

Mentsük ki a képeket a telefonunk fogságából

Terítékre került a gólyatábor, az első suli buli, a legviccesebb pillanatok az iskola folyosóiról, és a felejthetetlen osztálykirándulások. Sás Mirjam számára különleges volt a forgatási nap, amelyen osztálytársaival közösen megszerkesztették a saját évkönyvüket, ugyanis a hatalmas kacagások közepette csodálkoztak rá, mi mindent éltek át együtt, hogyan alakította őket az elmúlt négy év. - Őszintén szólva meglepődtem, hogy ennyire jól sikerült a forgatás, hiszen az érettségi előtt nem sokkal már mindenki nagyon fáradtnak és feszültnek érezte magát, talán éppen ezért jó volt egy picit együtt lenni és kiszakadni az utolsó nagy hajrából – mondta el Mirjam, akiről kiderült, egy buliból sem hiányozhatott a gimis évek alatt. - Gyönyörű lett az évkönyvünk, nagyon profi és igazán szívhez szóló emlék. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még ilyet készíteni! – mondta a diák, majd megindokolta, miért jó döntés egy ilyen fotókönyv összeállítása. Szerinte nem csak a középiskolából ballagó diákok, de még az ovisok vagy az egyetemisták is méltó ajándékokat készíthetnének az összegyűlt fényképekből. - Feldolgozhatatlan mennyiségű fotóval van tele a telefonunk, érdemes néha átnézni és leválogatni ezeket. Amellett, hogy a digitális tárolást praktikusnak tartom, a papír alapú dolgok híve vagyok – tette hozzá.

Mi voltunk az osztályfőnökünk első osztálya

Hasonlóan vélekedik Marinkovits Miléna is. Ő arról mesélt nekünk, mennyire élvezte a képválogatást. - Jó emlék egy ilyen évkönyv elkészítése. Biztos, hogy pár év múlva bárki, aki kézbe veszi, mosolyogva lapozza végig. Én is rádöbbentem, mennyit változtunk az elmúlt négy év alatt. Hadd ne mondjam mekkora nevetésekben törtünk ki, amikor előkerültek a rég elfeledett fotóink. Az osztályfőnökünknek pedig szuper ajándék ez a könyv, hiszen mi voltunk az első osztálya, velünk élte át „ofőként” az első szalagavatót, ballagást és érettségit. Ami biztos, hogy a későbbi osztálytalálkozók elmaradhatatlan kelléke lesz az évkönyv! – lelkendezett Miléna.

Az elkészült CEWE FOTÓKÖNYVET Ön is megtekintheti. Szeretné végiglapozni? Kattintson a linkre

Hozza ki belőle a maximumot!

Az alábbi CEWE-tippek segítenek abban, hogy a CEWE FOTÓKÖNYV iskolai évkönyv még jobban kiemelje a közös emlékeket.

  • Síkban nyíló fotópapíros könyvet válasszunk, hogy például egy kétoldalas osztályképen senki ne vesszen el a könyv gerincénél, hogy minden diák jól látszódjon.
  • A fiatalok között trendinek számít a matt papírfelület.
  • A CEWE Fotóvilág szoftverén keresztül széles matrica kínálatból lehet válogatni, amelyekkel feldobhatjuk a végeredményt, érdemes használni őket.
  • A könyv borítóját feldobhatjuk effektlakkozással is.

.

Az elkészült CEWE FOTÓKÖNYVET Ön is megtekintheti. Szeretné végiglapozni? Kattintson a linkre

Vidám hangulatú szerkesztést kívánunk!