Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy CEWE FOTÓKÖNYV fekszik az asztalon. A borítón Youdiful blogger fotója látható a barátjával, Lukasszal, saját tervezésű "you and me" feliratú clipartal, illetve dátummal dekorálva.

Szerkesztési tippek, dizájn javaslatok

Kézzel írt levelek az elképesztő mennyiségű szeretetért

Youdiful blogger elkészítette saját szerkesztésű CEWE FOTÓKÖNYVÉT a barátja részére, és kifejezetten ehhez tervezett clipartokat is, melyek szintén letölthetőek.

Judith Frietsch-től

Hogy megmutassuk szeretteinknek, mennyit jelentenek nekünk, a CEWE FOTÓKÖNYV tökéletes ajándék. Ezért terveztem egy könyvet a páromnak a felejthetetlen közös pillanatok és együtt megtett mérföldkövek fotóival.

A takarón egy CEWE FOTÓKÖNYV fekszik, és épp egy női kéz nyitja ki. Egy dupla oldalon Youdiful blogger fotóit mutatja be a barátjával és a „together” clipart felirattal.
A CEWE Fotóvilág szoftverben számos témához és élményhez – köztük az enyémekhez is – tökéletes clipartokat találhatnak.
Készítse el CEWE FOTÓKÖNYVÉT

Saját szerkesztésű fotókönyvéhez csodálatos tervezési lehetőségeket kínálnak a szép betűtípusok, amelyek közül én is terveztem néhányat. Ezekkel a kreatív clipartokkal életesemények szerint rendezheti a könyveket. Szólhat kedvesével való kapcsolata állomásairól, vagy egyszerűen csak kiemelheti az élete apró, szép pillanatait.

Az összes új tervezésű clipart Youdiful-tól.
Csak egy pillantás: fejezze ki legboldogabb momentumait az általam tervezett clipartokkal.

Az összes betűs clipartot – és természetesen még sok mást is – megtalál a CEWE Fotovilág szoftverben – vagy pillanatok alatt letöltheti őket.

Töltse le közvetlenül a szövegeket

Mérföldkövekre emlékezve

A CEWE FOTÓKÖNYV dupla oldalán egy clipart található, jobb oldalon az „első nyaralásunk” felirat látható, valamint két kép az első nyaralásról. A bal oldalon Judith Frietsch blogger és barátja, Lukas közös fotója egy egész oldalas, hőlégballonokkal díszített háttérképen kapott helyet.
Egy különleges emlék: mérföldkövek az életben, mint az első közös nyaralás, megörökítve a CEWE FOTÓKÖNYVBEN.

Az olyan emlékezetes pillanatok, mint az első közös nyaralás, az összeköltözés vagy az első csók méltó helyet kapnak a fotókönyvben. Ezekhez az eseményekhez tökéletesen passzoló clipartokat találhat, hogy így rendezhesse fotókönyvét. Egy hangulatfotóval a háttérben még több szeretetteljes, varázslatos erőt kölcsönözhet néhány oldalnak.

Keverje össze saját fotóit hangulatképekkel.

A hangulatképek gyönyörű színt adnak fotókönyvéhez, mindazonáltal nem vonják el a figyelmet a fotókönyv igazi „sztárjairól”: önmagunkról. Számos olyan weboldal van, ahonnan ingyenesen használhat jó minőségű fotóanyagot ehhez.

Én személy szerint szívesen használom az Unsplash nemzetközi fotóközösséget. Egyszerűen írjon be egy motívumötletet (például „lufi”), egy hangulatot (például „boldog”) vagy egy színsémát (például „kék”) az egyik ilyen weboldal keresősávjába. Ezután böngésszen a javaslatok között, amíg meg nem találja a megfelelő anyagot.

Mindennapi kalandok és boldog pillanatok

Közelkép a CEWE FOTÓKÖNYV egyik belső oldaláról. Judith Frietsch blogger három fotóját láthatja barátjával, Lukasszal, valamint egy clipart-ot, a "Selfie mode on" felirattal.
Selfie mód bekapcsolva: Számomra ezekben a képekben van valami egészen varázslatos.

Gyakran emlékszem a mindennapi pillanatokra – például szelfik formájában. Mindannyiunknak számtalan ilyen van a mobiltelefonján. Vagy mi készítettük el őket szeretteinkkel együtt, vagy ők küldték el nekünk. Egy megfelelő cliparttal kiegészítve néhány fotókönyv oldalon összegyűjtheti a legviccesebb és legszebb képeket. Így ezek a képek a közös történelem részévé válnak, és a fotókönyvben méltóképpen érvényesülhetnek.

Személyre szabott

Közelkép egy CEWE FOTÓKÖNYVRŐL, amelyen egyedi, személyre szabott gerinc látható.
A CEWE FOTÓKÖNYV gerince is személyre szabható.

A borítót egy kicsit személyesebbé tettem az elülső és a hátsó oldalon, valamint a gerincen. Mivel a könyveinket gyakran használom „dohányzóasztalos könyvként”, ezért minden oldalról látható egy kis mondás vagy egy egyéni dedikáció a gerincen, ami igazán feldobja a könyvet. Amikor a fotókönyv a polcon van, a gerinc az első dolog, amit meglátunk, ezért mindenképpen különös figyelmet kell rá fordítani.

További üzenetet rejt magában

Közelkép egy CEWE FOTÓKÖNYV hátsó borítójáról belülről, amelyhez egy "Lukasnak" feliratú borítékot csatoltak.
Szerezzen igazán megható pillanatot egy kézzel írt levéllel, amely a fotókönyv része lesz.

A nyomtatás után még több szeretettel és lélekkel gazdagítottam a könyvet – és ezt Ön is megteheti. Például egyszerűen csatoljon egy borítékot a borító belső oldalára. Töltse meg kézzel írt levelekkel a borítékot, vagy tegyen szárított virágszirmokat a lapok közé, amelyek igazán imádni valóvá és szívhez szólóvá varázsolják a könyvet már első pillantásra.

Fejezze ki szerelmét kreatív módon – ez teszi a CEWE FOTÓKÖNYVET teljesen egyedivé.

Jó szórakozást a tervezéshez és ajándékozáshoz,

üdvözlettel, Judith

**Judith Frietschről és további inspirációról a blogján youdiful, illetve Instagram-fiókján youdiful (életmód és enteriőr) és youdifullettering (feliratok és grafika) található.

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával