Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
A menyasszony és a vőlegény, Annika és Mathias kéz a kézben sétálnak el a vendégek mellett az esküvői szertartás után, a vendégek buborékot fújnak köréjük, így ünneplik őket.

Esküvőnk: szerelmünk megkoronázása

Anja Bethge és Ruben Schäfer

Az Annika és Mathias által felvágott esküvői torta dísze egy bálna. Kicsit megremeg a kezük, egymásra mosolyognak. Gyönyörű márciusi nap van a Rajna-vidék-Pfalz tartományban található Edenkoben városában a német borúton. "Itt vagyunk otthon, itt érezzük magunkat a legjobban" - mondják mindketten sugárzóan. Annika és Mathias igazi világjárók, és már a bolygó számos pontján jártak. Az utazás a közös szenvedélyük, a bálna pedig szerelmük szimbóluma, mondják.

Mindketten szenvedélyes búvárok. Az első búvárnyaralásuk óta szeretnének bálnákkal úszni. Nem könnyű vállalkozás, hiszen a világ legnagyobb, akár 13 méter hosszú emlősét a kihalás fenyegeti. "Emellett a bálnák mindig továbbvándorolnak, és nem egy helyen élnek, ami megnehezíti a megtalálásukat" - mondja Mathias.

Az esküvői torta felvágása.
Bőrönd és bálna van az esküvői tortán: Anika és Mathias szenvedélyesen szeretnek utazni és felfedezni.

A közös szerelem szimbóluma

Tavaly valóra vált az álmuk: elmentek egy Borneó melletti kis szigetre, ahová csak ötórás hajóút után lehetett eljutni. Ott találtak egy bálnapárt - és egy délutánt töltöttek el velük a vízben. "Óriási volt ilyen közel lenni az állatokhoz" - emlékeznek vissza. A napot egy közös fotózással akarták lezárni, kettesben a tengerparton. "Mathias utasításokat adott nekem, hogyan kell impozáns felvételeket készíteni" - meséli Annika.

Közvetlenül a szabadtéri esküvői szertartás után a vőlegény arcon csókolja a menyasszonyt, miközben a vendégek a háttérben ülnek.
Az esküvői szertartás utáni pillanat: a felfoghatatlan öröm, megkönnyebbülés és szerelem keveréke - megörökítve az örökkévalóságnak.

Lánykérés a tengerparti fotózáson

Miközben a lány hagyta, hogy tekintete egy motívum erejéig elkalandozzon a végtelen óceánon, párja megkérte, hogy forduljon felé. "Ott térdelt a homokban egy gyűrűvel a kezében, és megkérdezte, hogy hozzá akarok-e menni feleségül." Csodálatos meglepetés: "Egyáltalán nem számítottam rá, és természetesen igent mondtam" - emlékszik vissza a menyasszony. Ezt követően az eljegyzést szűk körben, spontán módon ünnepelték meg a szigeten, olyan ismerősökkel, akikkel búvárkodás közben találkoztak. "Nem volt étterem, hanem csak emberek, akik főztek nekünk, és szórakoztattak minket" - meséli mosolyogva Annika. Itt vált világossá, hogy mennyire fontos kettejük számára a természetesség - minden a csodálatos, közös pillanatról szól.

Annika felhúzza a jegygyűrűt Mathias ujjára. A vendégek a háttérben állnak.
Annika és Mathias esküvői szertartása tele volt boldogsággal és érzelemmel. A gyűrűk cseréje volt az egyik legmeghatóbb pillanat.

Képeskönyvbe illő bohém esküvő

Visszatérve a jelenbe: egy olyan esküvőhöz, ami olyan, mintha egy képeskönyvből "lépett volna ki" gyorsan megtalálták az abszolút trendi "boho" (bohém) stílust. A "boho" a "Bohemian" vagy "Bohème" rövidítése, amely a 19. század végi életstílus, amelyet írók, művészek és más szabadszellemű emberek alakítottak.

A bohém esküvő hallatán manapság a régebbi időkből származó finom részletekre asszociálnak az emberek, melyhez etno- és hippi-stíluselemeket is társítanak. Ez a stílus azt a szabadságot ünnepli, amikor a menyasszony és a vőlegény azt tehetik életük legszebb napján, amihez csak kedvük van; a szabályok és normák helyett a szórakozásról és az életörömről szól ez a nap. A természet és a természetesség nagy szerepet játszik: a réti virágok, a faelemek, az ágak és a zöldövezeti hangulat teszik teljessé a koncepciót. A templomi esküvőre általában szintén a szabadban kerül sor - ahogy Annika és Mathias esetében is történt.

Készen van az esküvői vendégkönyv és az esküvői szertartáshoz szükséges kis extrák.
Mindenre gondoltak: zsebkendő az örömkönnyekhez, szappanbuborékok és romantikus megjelenésű vendégkönyv a szeretetteljes szavakhoz.
Ünnepélyesen megterített esküvői asztal virágos dizájnnal készült menükártyákkal.
Kedves részletek és könnyed, gyönyörű megjelenés: a templomi füzettől a menükártyáig minden tökéletes összhangban van egymással.

Bloggerek, akiknek szenvedélyük a fotókönyv

A szenvedélyes bloggerek már kezdettől fogva rengeteg fotón, majd CEWE FOTÓKÖNYVEKBEN örökítették meg utazásaikat - így egyértelmű volt, hogy a fotózás téma az esküvőn is kiemelt szerepet kap. Az esküvő napján két páros fotózásra került sor: reggel a speyeri dóm előtt, este pedig a pfalzi szőlőskertekben, a lenyugvó nap fényében. "Tökéletesen egy hullámhosszon voltunk a fotósokkal. Csak így készülhettek olyan fényképek, amilyeneket szerettünk volna - hiteles, közeli és valódi képek" - foglalja össze Annika.

Gyönyörű képekkel, fals, de vicces énekléssel, borral és pezsgővel ért véget az esküvő napja. És a nászút? "Csak decemberben mentünk el négy hétre Hawaiira" - mondja Annika. A búvárfelszerelést sem hagyták természetesen itthon - elvégre is a bálnák vártak rájuk. Ahogy a következő fotókönyv-projektjük is.

Annika és Mathias éjszakába nyúlóan ünnepeltek vendégeikkel.
Annika és Mathias éjszakába nyúlóan ünnepeltek vendégeikkel.