Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

CEWE Photo Award nemzetközi fotópályázat: 100 fotóval indul Hullan Zsuzsa színésznő

Hullan Zsuzsa színésznő megmutatta, mely fotókkal nevez a világ legnagyobb fotópályázatára. Olyan világot mutat be, ahova csak kevesen jutnak be.

Szerző: 2Be Comm

A Magyar Sajtófotó Pályázaton 2022-ben első helyezést ért el vígszínházi kolléganőiról készült fotójával Hullan Zsuzsa színésznő, aki nem fogyott ki a nagyszerű képekből, tovább hódolt a fotózás szenvedélyének: rengeteg témában alkotott és alkot folyamatosan.
Az elsöprő siker után most a CEWE Photo Award 2023 – A világ szépségei az Ön szemével nemzetközi fotópályázaton is megméretteti magát. Hosszú hetekig tartott, mire kiválogatta nevezésre szánt felvételeit, ugyanis szeretett volna minél több kategóriában indulni.
A pályázat tíz izgalmas kategóriában várja a legjobb felvételeket. 2023. május 31–ig lehet nevezni, ne maradjon le Ön sem, pályázzon!

Hullan Zsuzsa, a Vígszínház színésznője megszerette a fotózást Fotó: Dömölky Dániel

Adománygyűjtés is egyben a világ legnagyobb fotópályázata

A világ legnagyobb fotópályázata, a CEWE Photo Award immár ötödik alkalommal tarol a fotósok, hobbifotósok és a lelkes amatőr fényképészek körében "Our world is beautiful" mottóval. Ezúttal is értékes ajándékok várják a nevezőket. Nyerje meg a hőn áhított díjat és az 1000 nyeremény egyikét, összesen 250.000 euró értékben! Ne feledje, minden egyes fotóval jót tesz: a CEWE minden beküldött fénykép után 10 centet adományoz az SOS Gyermekfalvaknak világszerte.

Hullan Zsuzsa: igyekszem figyelni a világ szépségeit

Zsuzsa is kivette a részét a segítségből, 100 fényképpel nevezett a CEWE Photo Award-ra.
„Bevallom, a bőség zavarával küzdöttem, rengeteg fotót kellett átnéznem. Persze egy percig sem bánom, nagyon szeretek a képekkel foglalkozni. Izgalmas kategóriákban lehet nevezni, én pedig mindenevőnek tartom magam, amikor a fényképezőgépem a kezemben van. Az állatfotókban nem mozgok otthonosan, viszont csodálom azokat, akik képesek akár 8 órán át hasalni a fűben, hogy exponálhassanak. A sport is hasonló terület számomra, ez a téma is elkerült eddig. Viszont sok minden más érdekel, szeretem mindenben meglátni, ami megörökítésre érdemes. Egyszerre többféle dologban is elmélyedem, igyekszem kinyitni magam a világ szépségeire, érdekességeire." – árulta el Hullan Zsuzsa színésznő, aki a pandémia óta kezdett el komolyabban foglalkozni a fotózással. Az elmúlt években annyi mesés felvételt gyűjtött össze, hogy már két önálló kiállítása is volt több helyen az országban és külföldön is.

Hullan Zsuzsa kameráján keresztül belekukkanthatunk a Vígszínház kulisszáiba

A budapesti színház egy színésznő szemével – ilyet még nem láttál!

Jelenleg az egyik kedves témája a színházi környezet, amelyben legtöbb idejét tölti. Zsuzsa sokszor magával viszi fényképezőgépét a Vígszínházba.
„Az izgat, hogy olyan nézőpontból mutassam meg a színházi életet, amit csak én látok, a néző viszont soha." – mondta Zsuzsa, aki nem csak a színházban, az otthonukban is fényképezi kollégáit. Egy ilyen fotóval nyert a 40. Magyar Sajtófotó Pályázaton, a 91 és 96 éves Liza és Irmi képével, akiket 70 éves barátság köt össze.

Megbabonázta a drónfotózás, légifelvételekkel is nevez

Zsuzsa érdeklődése meglehetősen széles spektrumon mozog, a megható emberi történetek mellett lélegzetelállító légifotókat is készít.
„Mostanában nagy szerelmem a drónozás. Örültem, hogy a CEWE Photo Award-on van légifelvételek kategória, mert nagyon izgat ez a téma. Mindig kíváncsi típus voltam, és drónnal olyan perspektívából is meg lehet mutatni dolgokat, ahogyan korábban nem, és ez végtelenül bámulatos számomra. Szeretem felülről is megnézni a világot, rá- és belenézni akár a legegyszerűbb, hétköznapi helyekre, dolgokra, amik sosem látott szépségeket rejtenek." – magyarázta.

A levegőből is érdekes alakzatok után kutat Hullan Zsuzsa. A drónfotózás lett a mindene

Kérjük, tekintse meg a cikkben található fotókat a CEWE Photo Award felületén itt és itt., valamint fedezze fel Hullan Zsuzsa valamennyi feltöltött fényképét.

Tippek hobbi fotósoknak

Több mint négy évtizede van a színészi pályán Hullan Zsuzsa, a Vígszínháznak 1992. óta tagja. Rengeteg színpadi és tévés sikere van a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel kitüntetett művésznek, mégsem volt rest egy új szakmát kitanulni, ami megannyi szépséget nyújt számára. Azt kérdeztük tőle, hogyan tanulta a fotózást, és mit tanácsol a kezdő, lelkes fényképészeknek?
„Nagyon sok oktatóvideót néztem meg a kezdetekkor az interneten, és nézek meg a mai napig, amikből tanulhatok. Iskolába nem iratkoztam be, részint azért, mert amikor a fotózás imádata berobbant az életembe, éppen pandémia volt. A technikai alapokat ma már nagyon sokféle módon meg lehet tanulni, a többi pedig azt hiszem a látásmódon múlik. A megszerezhető tudásban igyekszem pallérozni magam, de a legfontosabbnak a gyakorlást tartom. Menni kell, nézni, figyelni és meglátni, milyen elképesztően gyönyörű a világ, ami körülvesz minket. És talán az a legfontosabb, hogy valóban láss is, ne csak nézz." – tanácsolja Hullan Zsuzsa.

Fényképezésre fel, mérettesse meg magát a CEWE nemzetközi fotópályázatán a 10 kategória valamelyikében vagy akár mindben! Ne feledje, képeivel gyermekeken segíthet!