dm Fotószolgálat
Bevásárlókosár:
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV > Elégedettségi garancia

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől - péntekig: 08:00 - 17:00
Gyakran ismételt kérdések
Szolgáltatásaink
Munkanapokon
elérhető ügyfélszolgálat
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Elégedettségi garancia
Elégedettségi garancia

CEWE FOTÓKÖNYV elégedettségi garancia

Kedves Megrendelőnk!


Az Ön elégedettsége CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL a legfontosabb számunkra! Ezért minden CEWE FOTÓKÖNYVRE 100 % Elégedettségi garanciát vállalunk. Bármilyen rendeléssel kapcsolatban felmerülő kérdés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére. Amennyiben Ön elégedetlen CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL, jelezze azt az ügyfélszolgálatunkon az átvételtől számított 6 héten belül és jogos reklamáció esetén díjmentesen újragyártjuk, vagy visszatérítjük az árát.

Mikor lép életbe az Elégedettségi garancia?

Kizárólag a csúcsminőségű CEWE FOTÓKÖNYV az elfogadható számunkra. Ha Ön mégsem elégedett kézhez vett fotókönyvével, az átvételtől számított 6 héten belül kérjük, jelezze ezt felénk. Jogos reklamáció esetén díjmentesen újragyártjuk, vagy visszatérítjük az árát.

Milyen módon küldheti vissza CEWE FOTÓKÖNYVÉT a reklamációt követően?

Ha üzletben vette át CEWE FOTÓKÖNYVÉT, kérjük, abba az üzletbe vigye vissza, ahol átvette.

Ha házhozszállítással kérte CEWE FOTÓKÖNYVÉT kérjük, adja le a legközelebbi partnerüzletben. A jogos reklamációt követően CEWE FOTÓKÖNYVÉT újragyártjuk és díjmentesen házhoz szállítjuk Önnek.
Megrendelésének újbóli kiszállításáról a regisztráció során megadott e-mail címén fogjuk Önt tájékoztatni.

Mennyi ideig élhet reklamációs jogával?

Az átvételtől számított 6 hétig lehetősége van reklamációt benyújtani. Jogos reklamációt követően CEWE FOTÓKÖNYVÉT díjmentesen újragyártjuk, vagy visszatérítjük az árát. Kérjük a reklamáció során juttassa vissza nekünk a reklamált CEWE FOTÓKÖNYVET, rendelés számot és reklamáció okát.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége
Telefon: +36-1/451-1088
   
   
   
*Az ár nem tartalmazza a transzferdíjat

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.