dm Fotószolgálat
dm Fotószolgálat dm Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Fényképes naptár > Határidőnaptár
Asztali naptár
A3 HATÁRIDŐNAPTÁR

A3 HATÁRIDŐNAPTÁR

Különösen sok hely a programoknak!

Most mutassa meg legszebb felvételeit! A nagy méretű, (29,7x42,0 cm) A3 fali határidőnaptár monumentális alkotás lesz, bárhova is teszi a lakásban. Ráadásul praktikus ajándék ötlet egész évben, hiszen a kezdő év és hónap szabadon választható!

A2 HATÁRIDŐNAPTÁR

A2 HATÁRIDŐNAPTÁR

Fotói extra nagy naptáron!

Az óriási, 42,0x59,4 cm méretű A2 fényképes fali határidőnaptárban minden családi, munkahelyi program helyet kap. Így nem maradhat le a legfontosabb eseményekről, ráadásul kedvenc képeivel dekorálhatja a naptár oldalait!

6499 Ft-tól*
A2 HATÁRIDŐNAPTÁR (3 HÓNAP/LAP)

A2 HATÁRIDŐNAPTÁR (3 HÓNAP/LAP)

Emlékezzen hónapról-hónapra!

Praktikus társ a mindennapokban, akár otthon vagy az irodában – az egyedi, legszebb digitális fényképeivel díszített naptár oldalain 3 hónapot egyszerre tekinthet át, így könnyedén összehangolhatja a legfontosabb eseményeket!

6499 Ft-tól*
KONYHAI NAPTÁR

KONYHAI NAPTÁR

Minden információ szem előtt!

A 13 x 29,7 cm-es konyhai naptár mindig emlékezteti Önt a névnapokra, születésnapokra, fontos eseményekre. 250 g/m2 kiváló minőségű papírra nyomtatott naptár minden lapját Ön tervezheti meg és ízlésének megfelelően alakíthatja. A kezdő év és hónap tetszőlegesen választható.

2999 Ft-tól*
KONYHAI NAPTÁR - NAGY

KONYHAI NAPTÁR - NAGY

Nagy tervező nagy tervekhez

Nagy konyhai naptárunkkal jó ízlését bizonyítja: mindegyik oldala selyem-matt, digitális nyomtatással készül és stílusos dizájnban mutatja kedvenc fotóit.

4499 Ft-tól*
A3 CSALÁDI HATÁRIDŐNAPTÁR

A3 CSALÁDI HATÁRIDŐNAPTÁR

Családi programtervezés könnyedén!

A fényképes A3 határidőnaptárban minden családi program egy helyen lehet. Tervezze meg egyedileg legkedvesebb fényképeiből és alkalomhoz illő sablonok segítségével saját A3 családi határidőnaptárát szinte pillanatok alatt!

5399 Ft-tól*
A4 CSALÁDI HATÁRIDŐNAPTÁR

A4 CSALÁDI HATÁRIDŐNAPTÁR

Hogy átláthassa a családi programokat!

Tartsa kézben a család legfontosabb programjait az A4 családi határidőnaptár segítségével. A külön oszlopos elrendezés lehetővé teszi, hogy a család minden tagja számára egyénileg fontos esemény helyet kapjon a naptár oldalain.

3899 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.