dm Fotószolgálat
dm Fotószolgálat dm Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Fényképes naptár > Falinaptárak > Négyzet alakú falinaptár XL
Négyzet alakú falinaptár XL

Különleges forma a különleges emlékekhez

Négyzet alakú falinaptár fotópapíron

TERMÉKINFORMÁCIÓ NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR XL

Négyzet alakú falinaptár - 30x30 cm
Részletek mutatása

Különleges emlékek extravagáns méretben

Mit hoz az év? Általában nem lehet pontosan megjósolni. Kivéve 30x30 cm méretű, négyzetes alakú falinaptárunkat. Ezen a gyerekek januárban a kertben pancsolnak, júniusban kezdődik a nagy utazás, novemberben pedig még mindig süt a nap, mert: Ön dönti el, hogy mi jöjjön! Kedvenc képei segítségével kreatívan megtervezheti a naptár oldalait mind a tizenkét hónapra és a borítólapra.

Döntse el, mit szeretne látni kísérőként az év során, hónapról hónapra! Család, barátok, fotók a szabadságról – különböző elrendezések, naptárak és dizájnelemek segítségével a képeket izgalmas, négyzetes formába rendezheti. Négy kiváló papírminőség közül választhat: matt digitális nyomtatás a klasszikus matt megjelenéshez, extra matt az intenzív képekhez kellemesen lágy színekkel és kontrasztokkal, digitális nyomtatás magasfényű felülettel, amely ragyogó színeket és fényes felületet ad a mintáknak vagy eredeti fotópapír, amely ragyogást ad a képek színének. Erős spirálkötés tartja össze az egyedi kialakítású naptároldalakat, lehetővé téve, hogy könnyen fordíthassa a lapokat, ugyanakkor fel is akasztható a spirál segítségével.

Akár iroda, akár lakóhelyiségek: a 30x30 cm méretű Négyzet alakú falinaptár modern formátuma és fényképei gyönyörködtetik a szemet! Ráadásul személyes ajándékötlet, hiszen nem csak azt határozhatja meg, hogyan nézzenek ki a naptár lapjai, hanem azt is, hogy melyik hónappal kezdődjön az év. Mennyi szabadság! És mindenekelőtt: rengeteg lehetőség az Ön kreativitása számára – egész évre, ahogyan látni szeretné.

Négyzet alakú falinaptár - 30x30 cm
Részletek mutatása

Termékinformáció

Méret:

kb. 30 x 30 cm

Papírtípusok:

250 g/m² - matt

260 g/m² - extra matt

250 g/m² - magasfényű

eredeti fotópapír

Felépítés:

12 oldal + borító

spirálozva, akasztóval

Extrák:

kezdő év és hónap szabadon választható

széles dizájnválaszték

6599 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.