dm Fotószolgálat
Bevásárlókosár:
Ön itt van: Fénykép > Azonnali fotókidolgozás > Azonnali fotókidolgozás

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől vasárnapig!
Szolgáltatásaink
Munkanapokon
elérhető ügyfélszolgálat
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Azonnali fotókidolgozás, fényképelőhívás - dm-digifoto.hu

Azonnali fotókidolgozás

a dm üzletekben

Fotókidolgozásra van szüksége azonnal? Bizonyos üzleteinkben immáron lehetősége van az azonnali fényképelőhívásra! Bizonyára előfordult már Önnel is, hogy nélkülözhetetlenné vált a fényképkidolgozás. A fotó terminálok segítségével már az üzletben elkészülnek saját fényképei korlátlan mennyiségben és nagyszerű minőségben. A technológiának köszönhetően nem szükséges a szállítási határidőhöz alkalmazkodnia. Fényképét azonnal elkészítheti a hőszublimációs nyomtatónak köszönhetően.

Azonnali fényképkidolgozást azon üzletekben vehet igénybe, melynek nevében az "azonnali nyomtatás"- is szerepel.

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

A fotóterminálok kezelése rendkívül egyszerű.

Számítógépen tárolt fotóit másolja át egy adathordozóra - pl. pendrive, memóriakártya, CD/DVD; telefonon tárolt fényképek számára adatkábelt biztosítunk. Helyezze az adathordozót a fotóterminálba és válassza az azonnali fotó nyomtatást.

Az azonnal nyomtatható termékek árait megtalálhatja az üzletekben elhelyezett fotóterminálon.

FOTÓKIDOLGOZÁS AZONNAL A DM ÜZLETEKBEN

TERMÉKINFORMÁCIÓK AZONNALI NYOMTATÁS
Azonnal nyomtatható termékek

 

 

Üdvözlőkártyák
Naptárak


Lehetősége van fotóit, üdvözlőkártyáit és fényképes naptárait üzleteinkben azonnal kinyomtatni és magával vinni.


Azonnali fotókidolgozás

Alig várja már, hogy a legjobb családi fotókat a kezében tarthassa? Máris meg szeretné mutatni barátainak a nyaralás képeit, pedig még csak ma érkezett haza? A legújabb fotóterminálnak köszönhetően már üzleteinkben kinyomtathatja és magával viheti fotóit – csúcsminőségű fotópapíron, kifogástalan minőségben.

Választható  fotó méretek:
  • 10 x 15 cm
  • 13 x 18 cm szegéllyel
  • 15 x 20 cmÜdvözlőkártyák

Elfelejtett egy szülinapot vagy gratulálni szeretne barátai újszülött kisbabájához? Mostantól nem kell a hagyományos képeslapokhoz nyúlnia, ha gyorsan szüksége van egy üdvözlőkártyára. Az új fotóterminálon a legkülönbözőbb témákban percek alatt készíthet teljesen egyedi üdvözlőkártyákat - saját fotóval, szöveggel és attraktív designelemekkel! Szolgáltatásunk egyik előnye, hogy az üdvözlőkártyák darabonként is megrendelhetőek.
Fényképes naptárak

Az ideális ajándék az utolsó pillanatban a barátoknak vagy családtagoknak: 15 x 20 cm-es saját fotókkal készített naptár! Az új fotóterminállal percek alatt összeállítható a 12 egyedi lap és a borító – ami azonnal nyomtatható és elvihető. Igazán praktikus: a szerkesztés során számos szemet gyönyörködtető elrendezés választható, valamint a kezdő év és hónap is szabadon állítható.
Poszterek
Poszter-kollázsok
Azonnal nyomtatható termékek

 

 


Poszterek


Legszebb felvételei megérdemelnek egy különleges formátumot! Sok olyan emlék van, amely csak poszter méretben érvényesül igazán: az utóbbi nyaralás legjobb pillanata vagy a legjobb esküvői fotó vagy akár egy portré a szíve választottjáról.

Válassza a poszter méretet, hogy az apró részleteket kiemelhesse. Digitális fotói csúcsminőségű fotópapíron akár 20 x 30 cm méretben.Poszter kollázs

Legszebb fotói együtt egy képen: saját háttérképpel vagy attraktív designelemekkel és kollázs sablonokkal. Az automatikus kollázs funkcióval a fotóterminál pillanatok alatt elkészíthető a fotó-kollázs.Igazolványképek

Sürgősen szüksége van egy igazolványképre? A fotóterminállal már igazolványképeket is készíthet - egyszerűen és villámgyorsan, tökéletes minőségben! Ehhez kérjük vigye magával a legutóbbi igazolványképet digitális formában.
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.