dm Fotószolgálat
dm Fotószolgálat dm Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV > Papírtípusok
Választható CEWE FOTÓKÖNYV papírtípusok - 5 különböző

CEWE FOTÓKÖNYV – Minden papírtípus egy pillantásra

Digitális nyomtatás vagy fotópapír?

 

Egy CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztése során hat különböző papírtípus közül választhatja ki, hogy melyiket tartja a legmegfelelőbbnek arra, hogy emlékeit megőrizze. 3 digitális nyomtatású és 3 fotópapíros változatot kínálunk Önnek.

Digitális nyomtatású papírok

A minőségi papírtípusok klasszikusa, amely magas felbontásával és kitűnő minőségével bizonyít a kezdetek óta. A digitális nyomtatású CEWE FOTÓKÖNYVEK jellemzően ragasztott kötéssel készülnek - ritkább esetekben tűzve -, így megjelenésükben a klasszikus könyveket idézik.

 

Három típusa:       

Digitális nyomtatás

Matt fotópapír

Digitális nyomtatás 200 g/m² (füzet formátumnál 150 g/m²): Puha tapintású, enyhén gyöngyházhatással. Textúrája és a kiváló nyomtatási minőség jól áll digitális felvételeinek.

A következő méretekhez rendelhető: Mini / Kis / A5 Panoráma / Négyzet / A4  / A4 Panoráma / XL / XXL  / XXL Panoráma


Extra matt fotópapír 380 g / m2: Sima és selymes tapintású, a fotók minden részletét a legnagyobb pontossággal jeleníti meg. A lágyított kontraszt rendkívüli színvisszaadást biztosítanak. Tükröződés és ujjlenyomatok nélkül garantált, hogy ez a legnépszerűbb papír a professzionális fotósok körében.

A következő méretekhez rendelhető: A5 Panoráma / Négyzet / A4 / A4 Panoráma / XL / XXL / XXL Panoráma


Digitális nyomtatás magasfényű

Fényes fotópapír 380 g / m2: a nagy klasszikus. Élénk színeket és fokozott kontrasztot biztosít.

A következő méretekhez rendelhető: A5 Panoráma / Négyzet / A4 / A4 Panoráma / XL / XXL / XXL Panoráma


Matt fotópapír 380 g / m2: szatén textúrája kiváló minőséget nyújt fényképeinek, elkerülve az ujjlenyomatokat.

A következő méretekhez rendelhető: A5 Panoráma / Négyzet / A4 / A4 Panoráma / XL / XXL / XXL Panoráma


Digitális nyomtatás magasfényű 200 g/m²: A belső oldalak nyomtatás után egy speciális fényű lakkbevonatot kapnak, így válnak fényképei ragyogóvá. Plusz: a fényes felület védi kedvenc fotóit a nedvességtől és portól.

 


A következő méretekhez rendelhető:  A5 Panoráma / Négyzet / A4  / A4 Panoráma / XL / XXL  / XXL Panoráma

Digitális nyomtatás extra matt

Digitális nyomtatás extra matt 160 g/m²: képeinek lágy és hangulatos kontrasztot ad ez a speciális HD tintával nyomtatott papírtípus. Különösen fekete-fehér fotókhoz ajánljuk. Az extra matt CEWE FOTÓKÖNYV borítója is mattító eljárással készül, ami különösen elegáns benyomást kelt.

A következő méretekhez rendelhető:  A5 Panoráma / Négyzet / A4  / A4 Panoráma / XL / XXL  / XXL Panoráma

Fotópapírok

A fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYEK nem nyomtatással, hanem a klasszikus levilágítási (fotóelőhívó) eljárással készülnek. Az eredmény a raszterpontok teljes hiánya, a képek élesebbek, a színek pedig élénkebbek, mint a digitális nyomtatásnál. Az oldalakat kettesével lamináljuk, ami tartást és ellenállást biztosít. Ennek köszönhetően a fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYVEK sík, 180°-ban nyithatóak, így tökéletesen alkalmasak panorámafotók, illetve két oldalon átívelő fotók és szövegek elhelyezésére is. Három típusból választhat.

Fényes fotópapír

Extra matt fotópapír

Klasszikus vagy síkban nyitott?

A papír kiválasztása a választott kötésmódtól is függ. Mi két különböző típusú kötésmódot kínálunk megrendelőinknek.

Klasszikus kötés

Az oldalak ragasztással kapcsolódnak a CEWE FOTÓKÖNYV közepéhez. Digitális nyomtatásban 3 papírtípushoz választható: digitális, digitális magasfényű, digitális extra matt.

Síkban nyíló kötés

Az oldalak levilágítással készülnek, melyeket utána két-két réteggel lamináljuk, ez tartást és stabilitást biztosít. Az ilyen típusú kötésnek köszönhetően a CEWE FOTÓKÖNYV tökéletesen sík, 180 °-ban nyílik meg. Fotópapíros típusaink rendelhetőek ezzel a kötésmóddal.

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.