dm Fotószolgálat
dm Fotószolgálat dm Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV > Borítótípusok

CEWE FOTÓKÖNYV – Minden borító egy pillantásra

A díjnyertes bőr- és vászonborítású CEWE FOTÓKÖNYVEK
Kemény borító

KEMÉNY BORÍTÓ

A kemény borítós CEWE FOTÓKÖNYVEK optikailag kitűnően illeszkednek könyvespolcán található többi elem közé. Az első és a hátsó borítón kívül a könyv gerincét is ízlése szerint igazíthatja szín és formai elképzelései alapján. Így lesz CEWE FOTÓKÖNYVE kívül-belül egyedi és Önre szabott.
Puha borító

PUHA BORÍTÓ

Egy puha borítású CEWE FOTÓKÖNYV olyan, mint az emlékek katalógusa. Az egyedileg szerkeszthető borítót közvetlenül a belső oldalakból álló blokk köré ragasztjuk, így alakítva egy, az elejétől végéig Önre alakított, flexibilis naplót kedvenc pillanataiból.
Füzet formátum

FÜZET

Füzet típusú termékeink borítója a puha borításúakhoz hasonlóan rugalmas, azzal a különbséggel, hogy a tűzött kötészet miatt nincs könyvgerincük. A borító ugyanarra a prémium minőségű, 150 g/m²-os papírra készül, mint a belívek.

Mini, kompakt panoráma, négyzetes és nagy CEWE FOTÓKÖNYVEK rendelhetőek ebben a tűzött, füzet jellegű kivitelben.
Bőr borítóval

BŐR BORÍTÓVAL

Elegáns! Emlékei valódi bőr kötésben! Arany-, rozé arany- vagy ezüst színekkel effeklakkozott feliratokkal és clipartokkal kérhető. XL és XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ választható extra matt papíron. Ideális az esküvői képek, vagy különleges utazások során készült fényképek számára!
Vászon borítóval

VÁSZON BORÍTÓVAL

Stílusos! Emlékei valódi vászon kötésben! Arany-, rozé arany- vagy ezüst színekkel effeklakkozott feliratokkal és clipartokkal. XL és XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ választható extra matt papíron. Ideális az esküvői képek, vagy különleges utazások során készült fényképek számára!
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.