dm Fotószolgálat
dm Fotószolgálat dm Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Okostelefon tokok > Bőrtok

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől vasárnapig!
Szolgáltatásaink
Hétvégén is
elérhető ügyfélszolgálat
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Bőr tök rendelés

BŐR TOK TERMÉKINFORMÁCIÓ

Bőr tok
Bőr tok

Az Ön kedvenc motívumával a finom bőr struktúrán!

Mindennek megvan a maga alapja. Ilyenek például az emlékek is, ezek ugyanis látványosan érvényesülnek a legfinomabb bőrön: a bőrtok hátoldalára nyomtatva kiváló kísérőnek bizonyulnak a hétköznapok során – és egyidejűleg megbízható védelmet nyújtanak okostelefonja számára a karcolások és az ütések ellen.

Legfőbb termékjellemzők:

- bőr külső borító

- puha flízből készült belső rész

- teljes felületű nyomat

Tervezzen időálló külsőt saját okostelefonja számára! Elsőként döntse el, hogy személyes bőr tokja fekete, barna vagy fehér legyen – majd válassza ki kedvenc motívumát. Mi felvisszük ezt a finom struktúrájú külső anyaggal rendelkező tokra, amely különleges megjelenést kölcsönöz a képének, és egyúttal gondoskodik a felület érdességéről – így okostelefonja jobban illeszkedik a kezébe. A bőrtok belseje is kellemes tapintású: a flíz anyaggal puha környezetet nyújt mobiltelefonja érzékeny hátoldala számára.

Elegáns megjelenésű stílusos kiegészítő, a személyes fényképének nyomatával – ami félreismerhetetlenné teszi okostelefonját.

A hatalmas modellválaszték miatt bőr tok rendelés esetén először a telefon típusát kell megadnia, majd az adott típushoz elérhető kivitelek közül az Önnek megfelelőt kiválasztania.

7499 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.